flash po ki

27 November 2010

kepikiran

Reaksi: 
piye yow aku ngawiti tulisan nek judule ngene "kepikiran" nek kuwe ancen duwe masalah cerito ta ke aku... maybe aku iso ngiwangi...
semangat pantang menyerah.....
ojo pernah putus asa ... key
aku selalu da disampingmu ....
merdeka merdeka...
tunjukkan kalo kamu itu bisa.....
lho lho lho ra nyambung karo judule....
yow wes ah ra sah akieh akish , aku mek cuma kepikiran karo kuwe ntok... kok,baik2 ja yow kamu disana.... lupe u
»»  tutuke_wacana...

24 November 2010

tresno temenan

Reaksi: 

iku mboh gambar ngopo kok di posting nek blog iki, wah wah ra no gunane tenan a..... pengen pengen tresnonan karo dekne........................
ckckckckckckck
core menjelang
sang panas pun mengurangi sengatan panasnya...
pengen rasane ki berduaan mbek dekne trus.....
hayo hayow .....
sek sek a....
tak zmz sek
"lagi ngapa? "
>lucu<
»»  tutuke_wacana...